Letní příprava 2012-2013

 

 

Sobota 4. srpna - stadión Budín - od 10:00

Slavoj*A vs. Centropen Dačice 0:2 (0:1)

Žirovnice: Tomíšek –  P. Houška, Kořínek, Blažek, Vilímek - Dýnek, Rozporka, Moravec, Kocourek  – Pokorný, Pahr 

Střídali: Staněk, Svoboda, Průša

Rozhodčí : Doskočil

 

V sobotu odpoledne skončil výběr Slavoje na turnaji v Popelíně na 3.místě, když v kvalifikaci podlehl Sp.Počátky 1:2, a v zápase o 3.místo porazil domácí jedenáctku 2:0.

V neděli porazil Slavoj*B v Hořepníku rezervu Pacova 2:0 (branky J.Doležal a O.Doležal Dudan)

Dorostenci porazili ve čtvrtek v Počátkách mladší dorostence Pelhřimova 4:3 (2:2)

branky Měkuta a M.Kořínek po 2

 

 

 

 

sobota 28. července od 10:00 hodin - hř. Třeboň .....   FOTKY 

Třeboň  vs.  FC Slavoj   2:0 (0:0)

Ve vyrovnaném utkání byli u míče častěji Žirovničtí, ale nedařilo se jim v koncovce.
Nastřelili jsme dvakrát tyč a pět dalších šancí nevyužili. Jihočechům tak na vítězství stačily dva povedené brejky.
Žirovnice: Tomíšek – Průša, P. Houška, Kořínek, Blažek – Vilímek, Staněk, T. Houška, Svoboda – Pokorný, Pahr.

Střídali: Rozporka, Dýnek.

 

středa 25. července od 18:00 hodin - Pelhřimov 2. tráva

FK Pelhřimov*A vs.  FC Slavoj   6:1 (3:0)

DENÍK napsal : V Pelhřimově viděli diváci jednoznačné utkání. Oba týmy nebyly kompletní, což se více projevilo na hře Žirovnice. „Do zápasu jsme šli z plného tréninku, přesto jsme chtěli hrát aktivně a snažit se soupeře napadat už při rozehrávce. Soupeř nám toho dovolil poměrně dost, proto jsme vysoko vyhráli. Podali jsme lepší výkon než v neděli proti Líšni, takže jsem spokojený,“ uvedl pelhřimovský kouč Ján Kubík.

Hapos napsal : První čtvrthodina patřila jednoznačně domácímu Pelhřimovu, ale potom se hra postupně vyrovnávala a do konce poločasu a na začátku druhého se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Slavoj po krásné kombinaci dokonce dokázal snížit na 3:1 a byl v té době lepší. Později ale přišla další chyba a s ní čtvrtá branka a bylo rozhodnuto. Konec zápasu už patřil opět domácím, kteří ještě přidali další dvě branky.
Góly: 5., 9. a 42. Niederle, 71. Krtek, 73. M.Kubík, 84. Kmoch – 53. Dýnek.

Žirovnice: Tomíšek – Průša, P.Houška, Knotek,Kořínek – Vilímek, Dýnek, Kocourek, Rozporka – Pokorný, Pahr  (střídali: Staněk a
Svoboda).
Pelhřimov: Moravec – Čížek, Vacek, M.Hložek, L. Machač – Bartoň, Niederle, J.Kubík, Homolka – J. Hložek, Benda  (střídali: M. Machač, Kmoch, M. Kubík, Krtek).

 

sobota 28. července - hřiště Strmilov

Turnaj  STRMILOV  (Slavoj*B) 2. místo

Fotbal ve Strmilově prostě táhne. Účastník okresního přeboru se během uplynulé sezony pyšnil nejvyššími návštěvami v soutěži a nejinak tomu bylo i v sobotu, kdy místní Jiskra uspořádala v pořadí třetí ročník Poháru starosty města. Sledovalo jej na 150 diváků, kterým se domácí tým za přízeň odvděčil celkovým prvenstvím.

Strmilovští fotbalisté se opírali o kvalitní defenzivu, takže k celkovému triumfu jim nakonec stačily pouze dva vstřelené góly ze hry. V úvodním souboji v základní hrací době remizovali s Číměří a do finále je posunuly lépe zvládnuté pokutové kopy.
V něm pak zdolali žirovnické béčko, třetí tým uplynulé sezony okresního přeboru Vysočiny.
Třetí příčku si vybojoval Popelín. Jeho hráči po úvodní porážce se Žirovnicí dokázali do sítě Číměře skórovat hned šestkrát.
„Stihli jsme to jen tak tak. Během finále začalo poprchávat a těsně po něm se strhla příšerná průtrž mračen," podotkl trenér vítězného mužstva Milan Berka
.
Nejlepším hráčem celého klání byl zvolen žirovnický Jiří Doležal, brankářem domácí Ondřej Přibyl ml., střelcům vládl se 3 góly Milan Zaňák z Popelína. Zápasy rozhodovalo trio Devera, Kopřiva, Saidl.
Výsledky: Strmilov – Číměř 1:1 (0:1), na penalty 3:2, Jiří Hanzal – M. Drábik.
Žirovnice B – Popelín 4:0 (1:0), P. Doležal, Ištok, O. Doležal st.,Váňa.
O 3. místo: Popelín – Číměř 6:3 (4:2), M. Zaňák 3, Toral 2, Gajdoš – Nácar, Hornek, M. Drábik.
Finále: Strmilov – Žirovnice B 1:0 (0:0), T. Dohnal.

 

 

 

 

 

 

 

sobota 21. července - hřiště Mažice

Veselí n.Luž. vs. Slavoj*A   3:5 (1:3

Slavoj se ujal brzy vedení 0:3, domácí snížili na konci první půle z trestného kopu. Druhá půle už byla vyrovnanější. Domácí snížili na 2:3, později byl stav 2:4, dále 3:4, ale ke konci pečetil vítězství svou třetí brankou M.Pokorný. Další dvě branky Slavoje přidal Vl.Kocourek.

Sestava : Novotný – P. Houška, Pruša, Knotek, Kořínek – Vilímek, Moravec, Kocourek, Rozporka – Dýnek, Pokorný. Střídali Burza, Staněk a Svoboda                                                                                                                                >> Fotky

sobota 21. července - hřiště Pelhřimov - př.tráva

FK Pelhřimov*B vs. Slavoj*B 3:2 (0:0)

Slavoj prohrál brankou z poslední minuty, když v zápase dvakrát vedl. Branky : Váňa a Doležal O. (Dudan)

 

 

 

 

       

sobota 14. července od 17:00 hodin - Budín

FCS*A vs. Slovan Kamenice n.L. 7:3 (2:1)

V prvním přípravném zápase se ujal vedení značně nekompletní nováček I.A třídy, který nahradil, na poslední chvíli odřeknuvší, Spartak Soběslav. Branku zařídil náš bývalý hráč J.Serbus "Vápno". Vyrovnal V.Staněk, jak jinak než hlavou, a skóre do poločasu otočil Zd.Pahr.

Ve druhé půli zvýšil Slavoj až na 4:1, ale hosté ještě dokázali snížit na 4:3 (třetí branku dal z penalty "náš" M.Dvořák). Potom Slavoj opět trochu zapnul a dalšími brankami stanovil konečné vysoké skóre.

Hrálo se na Budíně i přesto, že celý týden chcalo.

Pískal J.Kurka, přihlíželo 40 diváků.